17. toukokuuta 2015

Prom 2k15

Nyt on sit tää yks vaihtovuoden odotetuimmista tapahtumista takana ja tuntuu oikeesti tosi oudolta kun taas yks tommonen isompi asia vähemmän mitä odottaa. Vaikka kävinki siellä toisessa promissa jo sillon pari viikkoo sitten, nii tää meijän oman koulun oli kuitenki se mitä odotin enemmän ja mikä oli se "oikee" prom. Mun deittinä oli siis mun kaveri, Sam, jonka kans vaan sovittiin et  mennään yhessä ja sain kyl tavallaa promposaliks jäätelöö johon oli kirjotettu päälle "prom", että miten nii jätskiriippuvuus haha. Meijän prom porukkaan kuulu meijjän lisäks neljä muuta paria, joiden kanssa käytiin yhessä ottamassa kuvat ja sit syömässä ennen promia. 

Alotin lauantaini vaan koomailemalla kotona ja vähän skypettämällä myös ennen ku yhentoista aikoihin sain kaikki kamani kasaan, tai niin luulin koska tajusin puolimatkassa Romynalle unohtaneeni prom-liput kotiin. Mom sit onneks toi ne mulle illalla, mut oli pikkupaniikki siinä vaiheessa kun asian tajusin. Romynalta lähettiin melkein heti kohti Greenwoodia, jossa meijän kaveri Sammi asuu. Se siis halus tehä mulle, Romynalle ja Lauralle meikit ja otettii tarjous enemmän kun tyytyväisinä vastaan. Lopputuloksiin oltiin kaikki sit vielä tyytyväisempiä, en ois ite osannu sit tehä yhtään mitään vähän juhlallisempaa kun normaalisti. Hiukset tehtiin sit myös siellä ite ja tähän kaikkeen saatiin kulumaan ainaki kolme tuntia ja oltiin myöhässä aikataulustamme jo siinä vaiheessa kun Sam tuli meitä sieltä hakemaan kuvia varten. 




 Ajettiin siis ensin Romynalle vaihtamaan mekot päälle ja tappokorkkarit jalkaan, pakko muuten sanoo että selvisin tällä kertaa paljon paremmin kun viimeks x) Oltiin ihan stressaantuneita meijän myöhässä olemisesta, koska meijän kaverit Beatrice ja Cameron deitteineen oli jo oottamassa meitä lähellä sitä paikkaa missä meinattiin ottaa kuvat. Kun vihdoin päästiin paikan päälle, suoritettiin toi ekassa kuvassa näkyvä corsagen laittaminen ja sit sen rintakukan myös, kumpiki oli oikeesti vaikeempia laittaa ku mitä aattelin. Ja kuten kuvista ehkä saattaa huomata niin toi mun corsage oli varmaa mun suosikkijuttu mun asussa haha.

Otettii kuvat tuolla Arkansas joen rannalla tommosessa puiston tapasessa paikassa, mikä oli oikeesti ihan loisto valinta ainaki mun mielestä, koska siellä oli paljon erilaisia paikkoja mistä sai otettua hyvin kuvia. Meijän onneks ei edes satanu, vaikkaki sitä koko viikko oltiiki lupailtu ja pieni kuuro siinä just ennen kuvien ottamista saatiinki. Sää oli aika täydellinen taas loppujen lopuks ja olin nii tyytyväinen kaikkiin kuviin että koin kauheita valinnan vaikeuksia tätä postausta tehdessä.



Kuvien jälkeen suunnattiin syömään italialaiseen ravintolaan, jossa vietettiinki sit aikaa ihan vaan senki takia että ei päädyttäis promiin heti ovien avaamisen aikaan. Kun viimein lähettiin sieltä ravintolasta, ei oltu vielä tarpeeks tyylikkäästi myöhässä niin lähettiin vielä pikareissulle Fort Smithin näköalapaikalle. Sillon oli jo ihan suht pimeetä, joten kaikki valot näky kivasti ja oli muutenki vaa nättiä, mut kuvista ei kyl mitään ihan hirveen hehkeitä tullu nii ette nyt saa niitä nähtäväksenne. 

Itse promiin päädyttiin sit joskus vähän ennen yheksää ja alku-awkwardiuden jälkeen tanssittiinki sit ne lähemmäs kolme tuntia ja oli kyllä hauskaa. Prom itsessään ei ollu mikään super mahtava, oli mulla kokoajan tosi kivaa mutta aikalaillahan se ala-asteen discoja muistutti. Tykkäsin kuitenki tosi paljon ja koko ilta ja päivä oli tosi kivat. Meillä oli suunnitelmissa mennä jonnekkin pieniin after prom partyihin, mut sit meijän suunnitelmat vähän estettiin ja mentiin vaan Ihoppiin yöpaloille ja koomailtiin Fort Smithissä hetken aikaa. Kotiin pääsin sit joskus kolmen aikoihin väsyneenä, mut onnellisena ja tänään sainki herätä jo yheksän aikoihin kirkkoon. Mut kuka sitä unta nyt muutenkaan tarvii? Varsinki näillä vikoilla viikoilla (joo, pari päivää yli kaks viikkoo enää, mitä?!) se nyt on ihan sama jos nukut ollenkaan, nyt otan vaan kaiken irti näistä vikoista hetkistä täällä ja kerään vielä viimeset kokemukset muistoiks. 




Kiitos mun kuvaajalle :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti